Årets Unga Företagarförmåga 2012

På inspirationsdagen Business by ME 19 oktober hölls tävlingen Invest in ME där juryn utsåg Anton Malmberg till Årets Unga Företagarförmåga.

Anton driver tillsammans med Joel Falck företaget Lykka.se som säljer köksredskap på nätet. Juryn bestod av Tommy Nilsson från UIC, Karolina Sandberg från Drivhuset och Kristoffer Westergren från Corpura.

– Anton Malmberg från Lykka.se framförde den mest kompletta företagspitchen där de viktigaste bitarna fanns på plats. De presenterade tydligt sin affärsidé, vilket problem de löser, marknad och konkurrenter. Kort sagt, de hade alla delar som borde vara med i en bra pitch, säger Tommy Nilsson på UIC.

Lykka.se:s affärsidé är att det ska vara roligare och enklare att köpa köksredskap och att laga mat. Bolaget startade för två år sedan och har idag två delägare och en deltidsanställd. Namnet lykka kommer från danskans och norskans ‘lykke’ och svenskans ‘lycka’, som båda betyder glädje.

– Det var jätteroligt att få vara med på Invest in ME och bra att få öva på sin företagspitch inför publik och en kunnig jury. Nu kommer vi att fortsätta i CONNECT Uppsalas språngbrädeprocess för att vidareutveckla vår presentation och delta på Investeringsforum, säger Anton Malmberg på Lykka.se

Källa: CONNECT Uppsala

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.