Brösta upp dig

Brösta upp dig för att bli smartare och låt din hållning visa att du är en stolt, stark och driven företagare. Ett öppet bröst ger en starkare röst (jomensvisst, och det ökar trovärdigheten hos dig), ökar cirkulationen och gör att spänningar i nacke och axlar släpper. Rotationer gör att spänningar i ländryggen släpper och den ökade rörligheten gör att du faktiskt kan undvika nackspärr. Allt hänger ihop, som du vet. Ökad cirkulation är inte bara en smärtlindring – det gör att du tänker klarare också, för det är fritt fram för syret att cirkulera upp i hjärnan.

Många av oss sitter (eller står?) framför skrivbordet med rundad rygg och inåtroterade axlar och fastnar med en hållning som både ser dålig ut och funkar dåligt för kroppen. Ja det där har jag ju skrivit om förut, i Öppna upp! Tjatigt kanske, men vissa saker tål att upprepas 😉

Hälsa mera™ genom att öppna upp i bröstet och låt ryggen få släppa loss sitt invanda krumma, rörelsemönster. Jag bjuder på en fantastiskt skön och funktionell övning, följ länken och släng dig ner på golvet direkt:-)

hälsa mera™ med bröststretch

Brösta upp dig – det är du värd!

Heja dig!
Malin Lundskog

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.