Gratis PR-råd för företagare i hela Sverige

Goda pr-råd är dyra.

Men inte nu längre – nu finns PR-akuten.

Här kan företagare över hela Sverige få PR-rådgivning helt gratis.

Anna FagerströmPR-akuten är en mottagning på internet. Deltagarna sitter hemma framför datorn och skriver eller talar in sina frågor – och får svar i ”direktsändning”, av PR-strategen och tidigare TV4-journalisten Anna Fagerström.

– Det här är ett roligt och smidigt sätt att hjälpa företagare med konkreta tips om vad de kan göra för att öka chansen att synas i tidningar och andra medier, säger Anna Fagerström.

Att synas är A och O för de flesta företag. Men marknadsföring kostar. Många företagare – inte minst de som driver små företag – har behov att nå ut på sätt som inte gräver alltför stora hål i budgeten.

Då är pr via media ett bra alternativ, säger Anna Fagerström, som har arbetat som journalist i många år på bland annat Expressen och Nyhetsmorgon.

– För att få journalister att nappa gäller det att veta vad de vill ha. Journalister är ointresserade av att göra reklam för olika företag, det är inte deras jobb. De vill hitta spännande innehåll som deras läsare, tittare eller lyssnare är intresserade av.

– I Sverige finns omkring en miljon små företag. Många av dem skulle kunna synas mycket mer i medier – om bara journalisterna visste om att de fanns, säger Anna Fagerström.

Kontakt: Anna Fagerström, 0707-95 26 26, anna@prkiosken.se

 

Om Anna Fagerström:

Journalist i över 30 år på Expressen, TV4, lokaltidningar, veckotidningar och webbsajter.

Redaktör i sju år på Nyhetsmorgon, TV4 (till 2011).

Startade PR-kiosken 2011 och PR-akuten 2013.

 

Källa: Mynewsdesk

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.