Hälsan tar inte semester

Glad sommar! Ta hälsan med när du går på semester, för det gör du ju. Eller hur?

stillhetSemester behöver alla – även drivna företagare som du och jag, som älskar sitt jobb. Var ledig, var aktiv och passa på att utnyttja tiden till att vila, äta bra mat, träna, skratta och annat som har med hälsan att göra. För som sagt; hälsan tar inte semester bara för
att du gör det. Ta den med dig, hälsan. Utveckla den och känn efter vad som är hälsa för dig. För mig är det att ha tid att springa långa rundor i naturen, slumra i hängmattan, träffa de jag verkligen vill träffa, bada i havet, titta på någon riktigt bra film, äta god mat som är lagad med mycket kärlek, lyssna på bra musik, rensa ogräs, äta glass, hitta nya bålstärkande och -stabiliserande övningar, spela minigolf, klappa hunden, spela kort, prata färdigt med vänner… Men jag kommer inte att släppa jobbet à la industrisemester, det är alldeles för roligt för det! Jag och min kollega skriver ju bok som Ariton förlag ger ut, lagom till bokmässan i Göteborg i september (den berättar jag mer m efter sommaren). Och som för de flesta andra: ju mer jag slappnar, av desto mer kreativa idéer poppar upp i huvudet på mig, idéer som kanske ska förverkligas till hösten?

Avslappning och aktivitet – min semester i ett nötskal. Hur ser din ut?

Malin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.