Mental Styling

Det vimlar av livsstilsprogram som stylar det yttre. Visst är det underbart med vackra kläder, men hur ska vi våga bära upp dem om vår insida är en liten rädd mus? Mental Styling handlar om att balansera det yttre och inre.

Tina Rose– När folk kommer till mig på coaching säger jag att de kommer ha resultat inom 48 timmar, hävdar Tina Rose. Om de gör sin hemläxa vill säga.

Tina har arbetat med det mesta i sitt liv, allt från själavård inom kyrkan, hälsobraschen och festarrangör till att köra budbil och skriva musik. Idag är hon egen företagare i personlig utveckling, jobbar som livsinspiratörscoach och föreläser om attraktionslagen.
– Jag brinner för att hjälpa människor till ett bättre liv, säger hon.

Vad är det som fick dig att starta företag?
Tina har alltid gått sin egen väg trots en bakgrund av mobbing och utanförskap. Redan som barn visste hon att det var på scenen hon hörde hemma.
– Jag ville göra något jag trodde på och som jag trivs med, berättar hon. Bara jag kan åstadkomma en förändring i mitt liv så när jag sprang in i väggen bestämde jag mig för att starta företag.

Mental Styling
Tina menar att det finns mycket snikenhet och rädslor i vårt samhälle. Hennes övertygelse är att vi själva styr vår verklighet genom vilka tankar vi tänker.
– Tänk om vi kan få en mentalitet i vårt samhälle där anställda älskar sitt arbete så mycket att de hoppar upp ur sängen varje morgon, säger Tina. Jag brinner för att lyfta människor till glädje. Är man inte nöjd med rådande samhällsklimat får man ta ansvar själv för att ändra på det.

Mental styling handlar om att ändra tankarna så att de bättre servar oss i våra liv. Idén fick Tina när hon såg Susannah och Trinity styla om Sverige.
– Om du verkligen vill lyckas i livet gäller det att våga kliva fram och säga att utan mig stannar Sverige, avslutar Tina.

Petra Ariton

Storyteller, skribent, författare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Mångsysslande livsnjutare som lever efter devisen 'Everything is possible!' Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften.

Petra Ariton has 14 posts and counting. See all posts by Petra Ariton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.