Om det här är 50 årskrisen vill jag alltid krisa!

Häromdagen fick jag frågan om jag har 50 årskris.

”Kanske det”, svarade jag, ”hur vet man att man har en 50 årskris?”

Killen som ställt frågan svarade att man gör stora förändringar i 50 års krisen, inser att man är dödlig och att om man ska göra det man vill i livet så är det dags nu. Många börjar träna, jogga på morgonen, köper motorcyklar och snygga bilar, skiljer sig och skaffar en yngre partner

Ja, nog känner jag igen mig i att jag insåg att liv nummer två startar när barnen flyttar hemifrån. Känslan av att det är nu det gäller om jag ska skapa mig det liv jag vill leva har varit tydlig de senaste åren. Det var den känslan som gjorde att jag började se mig om efter hur jag skulle kunna finansiera det liv jag ville ha – ett liv som resande. För mig var det viktigt att jag skulle kunna försörja mig oavsett var jag befann mig i världen.

Eftersom jag är entreprenör, IT tekniker och affärsutvecklare var det lättast att förändra affärsmodellen till att bli helt digital. Genom att uteslutande sälja via webben så fixade jag ekonomin för att bo var jag vill när jag vill.

Nu bor jag på Malta, jobbar med e-kurser, coaching och styrelseuppdrag via webben. Mitt liv innehåller en grym livskvalitet i form av fritid, 300 soldagar om året, medelhavsmat, bad och goda vänner som delar min syn på hur livet ska levas.

Om det här är 50 årskris – då vill jag alltid krisa!!!

Märker du av din 50 årskris i ditt företagande? Skriv i kommentarerna!

Anna Åberg

PS Kolla in Inspirationsföreläsningen Om att leva sin dröm fullt ut. DS

Anna Åberg

Har varit företagare sedan 1986. Lever som Digital Nomad, just nu på Malta. Min ambition är att inspirera fler till att leva sina drömliv. Idag säljer jag e-kurser i hur man digitaliserar sin affärsmodell.

Anna Åberg has 8 posts and counting. See all posts by Anna Åberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.