Vägen till automatiserade inkomster

Min väg till automatiserade inkomster började en varm sommardag 2008. Jag  var less att sälja min tid för pengar som konsult och coach och funderade på olika lösningar för att frigöra mer tid till annat än jobb och jag längtade efter att ha möjlighet att resa och bo utomlands.

Jag stod utanför Akademinbokandeln, väntade på min kille som var inne på Claes Ohlson. Ögonen föll på en bok:

Därför vill vi att du ska bli rik : två män – ett budskap
av Robert T Kiyosaki och Donald Trump

Först gled bara ögonen förbi boken, men nåt fastnade och jag vände tillbaka blicken. Hmm, därför vill vi att du ska bli rik. Hjärtat hoppade till och jag kände spänningen öka. Jajamen, det vill jag veta – varför de vill att jag ska bli rik!

Jag köpte boken. Senare den dagen tog vi hojen och körde några mil söderut till en härlig sandstrand. På stranden började jag läsa boken och blev helt uppslukad. Budskapet var att Robert Kiyosaki och Donald Trump hade skapat rikedom och då kan jag också.

Den dagen, på den stranden, bestämde jag mig. Ni vet hur det känns då man bara vet att det är sant, det kommer att hända. Jag skulle ordna ekonomin som gjorde de möjligt att frigöra tiden och geografin från inkomst.

Den första idén var att bli så ofantligt rik att jag inte skulle behöva jobba. Jag insåg snabbt att det kommer att ta alldeles för lång tid. Jag ville leva fri från tid och geografi kopplat till pengar NU! Inte ville jag vänta, man vet ju aldrig hur länge man lever.

Efter det följde en tid då jag provade många olika affärsmodeller. Till slut hittade jag de enkla digitala affärsmodellerna med digitala tjänster och produkter som går att automatisera.

Jag är inte 100% i mål ännu, men på god väg. Jag bor där jag vill i ett soligt land, mina digitala tjänster och produkter är automatiserade till 80% och säljer fint. Mitt mål är att om 2 år ha automatiserat till 100%.

Jag har skapat en affärsmodell som ger stöd till mitt val av sätt att leva! Jag vet att du också kan göra det!

/Anna Åberg

Anna Åberg

Har varit företagare sedan 1986. Lever som Digital Nomad, just nu på Malta. Min ambition är att inspirera fler till att leva sina drömliv. Idag säljer jag e-kurser i hur man digitaliserar sin affärsmodell.

Anna Åberg has 8 posts and counting. See all posts by Anna Åberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.